Vinificatie-hobby.ro

Cumpara rapid

Descarca catalogul

Viziunea noastra

Prima pagina

Cum ne gasiti

Atentie

"magazin Fermier" si "cultiva profitul" sunt marci inregistrate ale S.C. LOREDO S.R.L. Produsele prezentate in acest site pot fi gasite in magazinele cu acest logo. Exista pe piata din romania firme sau magazine care profita de nume, asemanatoare. Nu va lasati pacaliti. Verificati cu atentie adresele, locatiile si daca nu sunteti siguri puteti sa sunati. Va vom indruma cu placere.S.C. LOREDO S.R.L.Focsani, Str. Marasesti 46 magazin Fermier

Suntem distribuitori in Romania

Enoitalia - zdrobitoare, desciorchinatoare, pompe vin, masina BAG-IN-BOX Enotoscana - cisterne inox Rover - pompe vin, filtre vin Di Martino - pulverizatoare Pica - Carbune activ Deriton - bentonita

Conformitate cu normele Europene

Toate produsele si utilajele comercializate de catre firma noastra respecta legislatia in vigoare

Site-uri apartinand Loredo S.R.L.

www.fermier.ro

www.magazinfermier.ro

www.loredo.ro

www.deriton.ro

www.desciorchinator.ro

www.filtruvin.ro

www.pompavin.ro

www.pompastropit.ro

www.zdrobitor.ro

www.cisterneinox.ro

www.loredo.bizoo.ro

 

 

Informatii

Telefon: +40 237 225 028

E-mail: office@loredo.ro | loredosrl@yahoo.com

© Fermier 2012 All rights reserved.

® Logoul si numele Fermier sunt marci inregistrate.

Vinificatie amator/hobby

Produse vinificatie amator

Descarca catalogul

Descarca lista de preturi

Despre noi

Contacteaza-ne

Link-uri utile

www.fermier.ro

www.magazinfermier.ro

www.loredo.ro

www.loredo.bizoo.ro

Site-uri de profil

Bentonita

Butoi

Cisterne inox

Cultiva profitul

Deriton

Desciorchinator

Dopuitor

Eno Italia

Fermentare

Filtru vin

Limpezire

Moaracereale

Oenologie

Pompa stropit

Pompa vin

Presa struguri

Presa vin

Produse vinificatie

Teasc

Utilaje vinificatie

Zdrobitor

Atomizor

Bag-in-box

Vinificatie-hobby.ro

Cum vinificam?

Pentru vinuri curente strugurii sunt trecuti prin zdrobitorul cu desciorchinator apoi prin presa discontinua.In cazul in care nu se foloseste desciorchinatorul, substantele din ciorchini vor trece in must in timpul presarii, iar vinul rezultat va avea gust ierbos.. Dezciorchinatul conduce la: o limpezire mai usoara a vinului, si la inlaturarea gustului ierbos din vin dar si un plus de 0,5° alcool..

Sfaturi si recomandari utile

In final desciorchinatul este apreciat ca fiind o operatie tehnologica utila pentru producerea vinurilor aromate si a celor rosii superioare, facultativa pentru vinurile rosii de consum curent, si obligatorie atunci cand strugurii, prin natura soiului din care provin, dau vinuri aspre, astringente, precum si in cazul unui cules timpuriu cand ciorchinii sunt inca ierbacei

Desciorchinatul

Se apreciaza insa ca desciorchinatul devine obligatoriu cand recolta zdrobita stagneaza pe parcursul fluxului tehnologic un timp oarecare in stadiul de mustuiala sau cand in schema tehnologica este prevazuta si operatiunea de macerare in vederea ridicarii continutului vinului in extract. In astfel de situatii se impune desciorchinatul, deoarece ciorchinii din mustuialainfluenteaza negativ calitatea viitorului vin.Pentru vinurile rosii si aromate desciorchinatul s-a dovedit o operatie tehnologica indispensabila.