Vinificatie-hobby.ro

Cumpara rapid

Descarca catalogul

Viziunea noastra

Prima pagina

Cum ne gasiti

Atentie

"magazin Fermier" si "cultiva profitul" sunt marci inregistrate ale S.C. LOREDO S.R.L. Produsele prezentate in acest site pot fi gasite in magazinele cu acest logo. Exista pe piata din romania firme sau magazine care profita de nume, asemanatoare. Nu va lasati pacaliti. Verificati cu atentie adresele, locatiile si daca nu sunteti siguri puteti sa sunati. Va vom indruma cu placere.S.C. LOREDO S.R.L.Focsani, Str. Marasesti 46 magazin Fermier

Suntem distribuitori in Romania

Enoitalia - zdrobitoare, desciorchinatoare, pompe vin, masina BAG-IN-BOX Enotoscana - cisterne inox Rover - pompe vin, filtre vin Di Martino - pulverizatoare Pica - Carbune activ Deriton - bentonita

Conformitate cu normele Europene

Toate produsele si utilajele comercializate de catre firma noastra respecta legislatia in vigoare

Site-uri apartinand Loredo S.R.L.

www.fermier.ro

www.magazinfermier.ro

www.loredo.ro

www.deriton.ro

www.desciorchinator.ro

www.filtruvin.ro

www.pompavin.ro

www.pompastropit.ro

www.zdrobitor.ro

www.cisterneinox.ro

www.loredo.bizoo.ro

 

 

Informatii

Telefon: +40 237 225 028

E-mail: office@loredo.ro | loredosrl@yahoo.com

© Fermier 2012 All rights reserved.

® Logoul si numele Fermier sunt marci inregistrate.

Vinificatie amator/hobby

Produse vinificatie amator

Descarca catalogul

Descarca lista de preturi

Despre noi

Contacteaza-ne

Link-uri utile

www.fermier.ro

www.magazinfermier.ro

www.loredo.ro

www.loredo.bizoo.ro

Site-uri de profil

Bentonita

Butoi

Cisterne inox

Cultiva profitul

Deriton

Desciorchinator

Dopuitor

Eno Italia

Fermentare

Filtru vin

Limpezire

Moaracereale

Oenologie

Pompa stropit

Pompa vin

Presa struguri

Presa vin

Produse vinificatie

Teasc

Utilaje vinificatie

Zdrobitor

Atomizor

Bag-in-box

Vinificatie-hobby.ro

De ce si cum sa folosesc drojdie selectionata?

Transformarea mustului in vin se face cu ajutorul drojdiei. Aceasta transforma zaharurile in alcool. Pentru a avea o fermentatie controlata, garantata si fara accidente, se recomanda folosirea drojdiilor selectionate. Acestea sunt produse naturale (ca si enzimele), sunt selectionate, inmultite si ambalate de firme de specialitate.Drojdiile se mai folosesc si la refermentari, fermentatii dificile.eu sau chiar imposibil de tratat defecte.

Sfaturi si recomandari utile

Alaturi de drojdia selectionata se foloseste si un activator de fermentatie ce face ca drojdia sa functioneze la randament maxim. Acesta se administreaza la cu o intarziere de maxim 2 zile de la declansarea fermentatiei. Recomandarea este sa se administreze imediat dupa drojdii. Dupa terminarea fermentatiei tumultoase, vasele se vor tine tot timpul pline (fara gol de aer). Folosirea drojdiilor selectionate face ca randamentul de transformare a zaharurilor in alcool sa fie mai mare.

Cum se foloseste drojdia selectionata?

Pentru a hidrata drojdia trebuie sa adaugam la un pachet de 500 grame 5 litri de apa incalzita la 37 de grade celsius, indulcita cu o lingura de zahar sau cu o cana de must.Timp de 20 – 30 de minute se lasa la daugacrescuto-rezid. Rezulta o maia. Acestai se acomodeaza cu mustul in care trebuie sa fie introdusa: se ia o cantitate echivalanta de must, se incalzeste la o temperatura de pana la 8-9 grade mai scazuta decat cea a maielei si se amesteca. Operatiunea se repeta pana cand temperatura maialei rezultate este cu pana la 8-9 grade mai ridicata decat cea a mustului.